CAUT COVOARE AUTO PERSONALIZATE PENTRU:

 

Covorase tractoare pentru Siloking Self Line premium 2015-classic

Putem furniza covoare pentru fiecare model Siloking Self Line premium 2015-classic Le puteți comanda online. Covoarele sunt cu o potrivire 100% perfectă. Detinem formele unice ale covorașelor pentru fiecare model Siloking Self Line premium 2015-classic. Arătăm potrivirea ca desen în articolul de sub fotografii. Dacă nu o avem deja, putem face sablon pe măsură dacă ne trimiteți o versiune pe hârtie. Sau un desen digital în format .dxf.

Covorase pentru tractoare Siloking Self Line premium 2015-classic

Putem furniza covoare pentru fiecare model Siloking Self Line premium 2015-classic. Le puteți comanda online. Covoarele sunt cu o potrivire 100% perfectă. Detinem formele unice ale covorașelor pentru fiecare model Siloking Self Line premium 2015-classic. Arătăm potrivirea ca desen în articolul de sub fotografii. Dacă nu o avem deja, putem face sablon pe măsură dacă ne trimiteți o versiune pe hârtie. Sau un desen digital în format .dxf.

Covorașe surfilate pentru tractoare

Covorașe surfilate pentru tractoare model Siloking Self Line premium 2015-classic sunt rezistente si practice. Aceste covoare pentru tractoare au o greutate totală de 2.630 gr / m2.

Covorașe cu striatii pentru tractoare

Covorasele cu striatii pentru tractoare ,model cu nervuri au rezistenta ridicata cu usoare tente de gri. Covorasele cu striatii au o greutate totală de 2.750 g / m2.

Covorase pufoase pentru tractoare

Covorasele pufoase pentru tractoare sunt fabricate din material gros pufos si rezistent Reprezinta cea mai buna alegere privind raportul pret / calitate. Greutatea covorului este de 2.100 g / m2. Murdaria ramane pe suprafata covorului, acesta curatandu-se foarte usor. Aceste covorase pentru tractoare sunt cel mai des alese.

Aceste covorase auto sunt potrivite pentru :

  • Tractormatten Siloking 2015
  • Tractormatten Siloking 2016
  • Tractormatten Siloking 2017
  • Tractormatten Siloking 2018
  • Tractormatten Siloking 2019
Self Line premium 2015-classic
Self Line premium 2015-classic