CAUT COVOARE AUTO PERSONALIZATE PENTRU:

Covoraș de cauciuc premium pentru MF 4000

Termen de livrare 2-3 zile
  • Fiecare articol este special adaptat
  • Un covor unic pentru fiecare masina!
  • Costuri de expediere: 30 RON pe comandă
  • Perioada de reflecție de 30 de zile
425,00 RON 357,14 RON
Detalii

Covorașe de cauciuc premium pentru tractor

Aceste covorașe de cauciuc sunt fabricate din cauciuc care respectăCE, RoHS, Tüv-Süd. În plus, acest cauciuc este produs în conformitate curegulamentul REACH. Aceasta înseamnă că cauciucul conține un procent minim de substanțe nocive. Acest procent este atât de mic încât nu are efecte nocive asupra sănătății. Covorașul are 3 mm grosime. Aceste covorașe de cauciuc nu au margine sau margine ridicată. Sunt tăiate la dimensiune pentru MF 4000.

Calitate

Aceste covorașe de cauciuc sunt fabricate din cauciucul cel mai des folosit. Materialul este flexibil și rezistent. Covorașul este foarte subțire și flexibil, dar extrem de rezistent. Aceste covorașe sunt foarte durabile, durează mult timp și arată foarte elegant. Spatele covorașului este foarte rigid, ceea ce face imposibilă alunecarea covorașelor în tractor. Aceste covorașe sunt etanșe la lichid și pot fi curățate cu un aspirator dar și cu o spălătorie de înaltă presiune.

Finisare

Tăiem covorașele de tractor pentru MF 4000 exact la dimensiune. Nu tivăm acest covor, nici nu adăugăm întărire suplimentară pentru călcâi sau ceva de genul acesta. Prin urmare, acest covoraș arată foarte elegant și elegant în tractor. Este un produs foarte popular.

Specificații

-Duritate 75 ° Shore +/- 5 (DIN53505)
- Alungire la rupere 200% (DIN53504)
-Rezistență la tracțiune 3 MPa (DIN53504)
-Rezistent la temperatură -20C până la + 70C< br / >-Densitate grs/cm³ 1,5 (DIN53508)
-Compresie la 70 ° C timp de 22 ore la 20% (DIN53517)

Recenzii
Write Your Own Review
You're reviewing:Covoraș de cauciuc premium pentru MF 4000
Your Rating
FAQ
Fără întrebări