CAUT COVOARE AUTO PERSONALIZATE PENTRU:

Nou! Automate pentru Hyundai Ioniq 6 2022

Nou! Automate pentru Hyundai Ioniq 6 2022

Hyundai Ioniq 6 2022 este un vehicul electric din seria Hyundai Ioniq și este al doilea model Ioniq după Ioniq 5. Acest automobil a fost admirat pentru designul său atractiv și pentru dotările sale de top. Succesul său impresionant și designul său rafinat fac din Ioniq 6 una dintre cele mai bune mașini electrice de pe piață în anul 2022.

Hyundai Ioniq 6 este un vehicul cu un design futurist și o apariție colorată și este construit cu o caroserie lungă și îngustă. Acesta are un număr mare de motor și este incluz într-o caroserie elegantă. Farurile sale LED sunt elegante și jantele sale de 20 de inci sunt impresionante. În interior, aceasta are unul dintre cele mai bune interioare de la un dealer auto și este construit cu materiale înalte și noi. Acest automobil are cinci locuri mici și este foarte spațios și confortabil.

Hyundai Ioniq 6 este echipat cu motoare puternice care garantează o putere mare. Acest model are motoare electrice care oferă o putere de 308 cai putere și un cuplu de 605 Nm. Acesta ajunge la o viteză de 0-100 km / h în mai puțin de 5 secunde. Acesta are o viteză maximă de 220 km / h în ceea ce privește performanța și are o autonomie de aproximativ 550 km cu o singură încărcare.

Hyundai Ioniq 6 este echipat cu o serie de funcții și tehnologii de top. Acesta este echipat cu un sistem infotainment cu ecran tactil mare, care este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto. De asemenea, este echipat cu un ecran digital de 12,3 inci și o panou de instrumente important pentru șofer. Există și alte funcții, cum ar fi sistemul de cameră de 360 de grade.

Avem potrivirea potrivită pentru această mașină din colecția noastră.