CAUT COVOARE AUTO PERSONALIZATE PENTRU:

Nou! Covorase auto pentru BMW X5 xDrive45e 2019->

Nou! Covorase auto pentru BMW X5 xDrive45e 2019->

Odată cu lansarea pe piață a noului BMW X5 xDrive45e, portofoliul de vehicule al Sporty Activity Vehicle (SAV) este acum extins pentru a include un plug hibrid. A doua generație a BMW X5 cu transmisie electrică combină un motor pe benzină cu șase cilindri în linie specific modelului cu tehnologia BMW TwinPower Turbo cu cea mai recentă tehnologie BMW eDrive. Progresele continue ale sistemului de propulsie hibrid au dus la creșterea puterii sistemului la 290 kW / 394 CP, o îmbunătățire tangibilă în ceea ce privește autonomia electrică și o reducere semnificativă a consumului de combustibil și a nivelurilor de CO2 comparativ cu modelul anterior.

Mai impresionant ca oricând: a doua generație a modelului hibrid plug-in combină plăcerea electrică pură de conducere a unui model hibrid plug-in BMW cu versatilitatea tipică unui vehicul sportiv. În plus, noul BMW X5 xDrive45e oferă calități optime în ceea ce privește dinamica și eficiența conducerii. Cu o autonomie electrică cuprinsă între 67 și 87 de kilometri în noul ciclu de testare WLTP sau în jur de 86 până la 97 de kilometri în ciclul de testare NEDC, cifra modelului predecesor s-a triplat mai mult. În același timp, consumul combinat de combustibil și emisiile de CO2 ale noului BMW X5 xDrive45e au fost aproape înjumătățite. Viteza maximă atunci când conduceți cu energie electrică este crescută de la 120 la 135 km / h.

Datorită bateriei de înaltă tensiune situată în partea de jos a vehiculului, centrul de greutate este mai mic decât în cazul variantelor de model SAV alimentate convențional. Spațiul pentru bagaje al BMW X5 xDrive45e este cu doar 150 de litri mai puțin. Când se utilizează toate scaunele, volumul de depozitare este de 500 de litri; când spătarele scaunelor din spate sunt rabatate, este disponibilă o capacitate de 1 720 litri. Volumul rezervorului de combustibil este de 69 de litri - potrivit pentru distanțe mari.

Acum puteți comanda de la noi covorașele pentru această mașină.