CAUT COVOARE AUTO PERSONALIZATE PENTRU:

Nou! Covorase auto pentru BMW X7 (G07) 2020 ->

Nou! Covorase auto pentru BMW X7 (G07) 2020 ->

Primul BMW X7: aspectul său impunător pare ușor și agil datorită designului purist și limbajului de design atletic. Spațiul considerabil oferit în interior este o combinație de lider de exclusivitate, funcționalitate și libertate - confort plăcut până la al treilea rând de scaune. De asemenea, excepțională este dinamica sa puternică de conducere, care convinge cu sportivitate maximă. Acest lucru face ca fiecare călătorie să fie o performanță excelentă.

BMW X7 oferă un confort de conducere deosebit de ridicat, cu o dinamică de conducere excelentă în același timp. Sistemul opțional de control al șasiului Executive Drive Pro folosește stabilizatori activi de rulare care minimizează continuu electromecanic mișcările corpului în timpul călătoriei. Suspensia pneumatică adaptivă standard pe 2 axe facilitează intrarea, ieșirea și încărcarea. Suspensia pneumatică menține automat mașina la o înălțime constantă, indiferent de sarcină și poate fi reglată manual.

Un pachet xOffroad este disponibil ca opțiune pe BMW X7. Patru moduri off-road selectabile adaptează tracțiunea integrală BMW xDrive și mai precis la terenul actual. Sistemul de evacuare sport M (opțional) produce un sunet distinctiv care poate fi ajustat la un sunet și mai intens cu comutatorul de dinamică de conducere din programele SPORT și SPORT + prin intermediul comutatorului de dinamică de conducere. Direcția activă integrală opțională pentru tracțiunea integrală asigură cercuri strânse de rotire la viteză redusă datorită direcției roților din spate în direcția opusă.

Ai devenit recent proprietarul acestui frumos X7? Apoi, îți poți completa mașina sportivă cu noi cu un set excelent de covorașe auto cu potrivire perfecta. Acum le puteți comanda rapid și ușor de la noi în magazinul online!